Vertalingen die uw poort naar wereldwijd succes veiligstellen

Bij Cross Border Translation geloven we in uw potentieel voor wereldwijd succes. Wij zijn gespecialiseerd in eLearning en multimediacontent en bieden een breed scala aan taaldiensten die zijn ontworpen om uw internationale doelstellingen te bevorderen. Ons streven naar nauwkeurigheid en uitmuntendheid zorgt ervoor dat uw boodschap weerklank vindt in alle culturen.


We zijn niet alleen dienstverleners; we zijn partners die zich inzetten om taalbarrières te slechten en je te helpen om te gedijen in de internationale arena.

Onze toewijding

Voor elk vertaalproject streven we naar een grondig begrip van uw specifieke behoeften en doelstellingen. We nemen de tijd om uw vereisten te analyseren en stemmen onze vertalingen dan precies af op uw doelgroep.

Onze geschiedenis

In augustus 2023 werd Cross Border Translation Ltd opgericht als een in het Verenigd Koninkrijk gevestigd vertaalbureau. Het bedrijf vertaalt nu in meer dan 50 talen en gebruikt geavanceerde vertaal- en projectmanagementsoftware om de klantenservice te verbeteren.

In de loop der tijd is Cross Border Translation uitgegroeid van een voornamelijk Nederlands vertaalbureau tot een wereldwijd opererend bedrijf dat klanten over de hele wereld bedient. Hoewel nog steeds op relatief kleine schaal, blijft de focus gericht op wereldwijde expansie door middel van ISO-certificering en de integratie van nieuwe technologieën.


Een wereldwijd team van experts

We hebben een divers team van meertalige professionals van over de hele wereld. Dankzij ons internationale netwerk van vertalers en revisoren kunnen we zorgvuldig taalspecialisten selecteren met de culturele en taalkundige achtergrond die het beste bij uw vertaalbehoeften past.

Uw succes is ons succes

Bij Cross Border Translation is uw succes onze topprioriteit. Wij werken onvermoeibaar om ervoor te zorgen dat uw boodschap de grenzen overschrijdt en een wereldwijd publiek bereikt. Vertrouw op ons als uw betrouwbare partner bij het overwinnen van taalkundige uitdagingen en het bereiken van uw internationale doelen.

Heldere en consequente communicatie

Van begin tot eind zorgt onze toewijding aan duidelijke en consistente communicatie ervoor dat je bij elke stap op de hoogte blijft. Uw vertaalproject wordt nauwkeurig en op tijd afgehandeld.


“De wereld woord voor woord vertalen”.

Het is onze missie om vertaaldiensten van hoge kwaliteit te leveren in een verscheidenheid aan specialismen, om effectieve communicatie en cultureel begrip op wereldwijde schaal te vergemakkelijken. Met een hooggekwalificeerd team en ultramoderne technologie zetten we ons in om hoge normen van professionaliteit en ethiek te cultiveren, om ervoor te zorgen dat onze diensten voldoen aan de specifieke behoeften van onze klanten en om voortdurende groei te garanderen. We bevorderen respect en waardering voor verschillende culturen en talen en dragen zo bij aan een meer inclusieve en verbonden wereld. We ondersteunen ook een werkomgeving waarin onze werknemers kunnen gedijen en zich professioneel kunnen ontwikkelen.


“Woorden omzetten in wereldwijde impact.”

De toonaangevende brug zijn in wereldwijde communicatie. Cross Border streeft ernaar om culturele en zakelijke uitwisselingen te transformeren en te verrijken door uitmuntendheid in vertaling; in lijn met haar missie om zeer begrijpelijke taaldiensten en connectiviteit over de grenzen heen te bieden.

Deze waarden vormen de leidraad voor onze dagelijkse handelingen en beslissingen terwijl we samenwerken met onze klanten om wereldwijd succes te behalen.

Joel van Valkenhoef

Algemeen directeur/ CEO

Chau Minh Vo

Hoofd Projectbeheer
en financiële operaties

Alexandra Pankova

Assistent financiële operaties

Mia Nguyen

Projectmanager vertaling

Willenys Gonzalez

Specialist marketing en kwaliteit

Gustavo Hernández

Hoofd Spaanse en Franse vertaling

Ethan Adams

Directeur Bedrijfsontwikkeling

Alberto Colina

IT-specialist

Uyen Do

Assistent bedrijfsontwikkeling

Scroll naar boven